Een nieuw begin

Welkom op de blog van RetreatYourself! Een nieuw begin van een nieuw blog waar ik ontzettend veel ideeën voor heb welke ik wekelijks met jullie ga delen. Met tips over voeding, yoga en mindfulness, fijne eco producten, lekkere (bio) eettentjes en leuke adresjes waar je verantwoord kunt shoppen in zowel binnen- als buitenland. Tijdens de retreats die ik organiseer komen deze onderwerpen zo vaak aan bod en zijn mensen er zo in geïnteresseerd dat ik besloot via een blog mijn kennis te delen. Ik hoop jullie hiermee dan ook te gaan inspireren op verschillende vlakken en dat ik jullie van nieuwe ideeën zal voorzien. Aan mij zal het in ieder geval niet liggen, ik bruis van de inspiratie!

foto-lente-2foto-lente-3
Ik schrijf dit eerste blog in Friesland vanaf de fantastische locatie it Flinkeboskje waar ik, na hier afgelopen weekend een Mindfulness & Yoga weekend georganiseerd te hebben, een paar dagen langer verblijf dan normaal. Het is hier heerlijk wakker worden met de mooie zonsopkomst die je, in tegenstelling tot de grote stad waar ik woon, ook daadwerkelijk meemaakt. Dat ik hier op dit moment zit te werken met een geweldig uitzicht over de groene weilanden en de zon die naar binnen schijnt voelt echt als een voorrecht. Even heerlijk in alle rust werken aan alle leuke projecten waarmee ik bezig ben. Life is good!

foto-lente-11foto-lente-9
Je ruikt, proeft, voelt en ziet het overal: de lente komt er aan! Wat een fijn vooruitzicht, en de afgelopen twee dagen hebben we hier met het warme lente-zonnetje al voorzichtig aan mogen proeven. Iedereen, inclusief de natuur, ontwaakt langzaam uit zijn winterslaap. Ik merk het ook echt aan mezelf: mijn bloed begint sneller te stromen, ik heb energie voor 10 en dans vrolijk rond als ik bij het opstaan de zon zie opkomen. De knoppen staan op barsten, blauwe druifjes en hyacinten laten hun kopjes zien en ik kan niet wachten tot de frisgroene blaadjes weer aan de bomen verschijnen.

foto-lente-7foto-lente-6
Een nieuwe lente staat voor de deur. Met nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe samenwerkingen voor RetreatYourself. Momenteel ben ik met zoveel leuke projecten bezig, ik heb er ontzettend veel zin in en ik kan niet wachten tot het allemaal zo ver is! Om te beginnen de samenwerking met Kyra de Vreeze waarmee ik op 17 maart in Utrecht een te gekke Urban dayretreat organiseer en van 19 t/m 21 april een Yoga & Healthy Cooking weekend, hier in Friesland. In mei vindt onze Yogaweek op Ibiza plaats waar ik ook al ontzettend naar uit kijk. Met fijne yogalessen, samen met Daniëlle van den Stoom lekkere maaltijden bereiden voor de groep deelnemers, genieten van de zon en we verblijven die week op een waanzinnig mooie locatie in het oosten van het eiland. Daarnaast ga ik samen met Sarah Britton, van de fantastisch mooie en inspirerende foodblog My New Roots, in de eerste week van september een retreat op Ibiza organiseren. Momenteel ben ik erg druk met alle voorbereidingen hiervoor en binnenkort volgt hierover meer informatie. Via dit blog en onze Facebook-pagina zal ik jullie hiervan op de hoogte houden. Can’t wait for it all to happen!

My New Rootssarah
Genoeg inspiratie en ideeën dus om de komende maanden mee te vullen. Regelmatig zal ik jullie op de hoogte houden van onze retreats en agenda. Het wordt een geweldige lente en zomer! En wie weet ontmoeten wij elkaar tijdens één van onze weekenden hier in Friesland, op de Veluwe, in Noord-Frankrijk of op het geweldige eiland Ibiza. Ik kijk er met veel plezier naar uit!

 

 


1 reactie

  1. nicole
    6 maart 2013

    ik had al zin in de lente, maar krijg nu nog meer lentekriebels! erg benieuwd naar al je leuke adresjes en tips!

Geef een reactie: